پرایمر ژل ناخن چیست
همانطور که در یک مطلب دیگر به طور کامل به مسائل مربوط به پرایمر، انواع آن و کاربرد آن در کاشت ناخن پرداختیم، واقف به این موضوع هستیم که برای انواع کاشت حتما باید از پرایمر استفاده کنیم که با توجه به نوع ناخن و کاشت باید از پرایمر اسیدی و یا غیر اسیدی استفاده نماییم.
پرایمر ژل ناخن چیست
پرایمر ِژل هم نوع دیگری از پرایمر ها می باشد که همانطور که از نامش مشخص است برای زیر سازی انواع کاشت ژل استفاده می شود. برای کاشت هایی نظیر کاشت ژل که با استفاده از ژل های بیلدر انجام میشود، کاشت لمینیت ناخن و کاشت با استفاده از پلی ژل باید از پرایمر ژل استفاده کنید به این دلیل که ژل ها نیاز به چسبندگی بیشتری دارند.
روش استفاده از پرایمر ژل
1-مانیکور را به طور کامل انجام دهید.(در یک مطلب جداگانه مانیکور کردن را به طور کامل آموزش داده ایم)
2-از ضد قارچ استفاده نمایید.
3-پرایمر ژل را به صورت یک لایه نازک روی صدف ناخن بزنید.
4-ژل (لمینیت، ژل بیلدر، پلی ژل) را روی پرایمر بزنید.
5-در صورت نیاز می توانید 2 دور لمینیت یا ژل بزنید.
6-در مرحله آخر یک دور تاپ کات روی ژل زده و بعد می توانید از کاشت خود لذت ببرید.
کاشت ژل
اخیرا کاشت های ژل بسیار پر طرفدار شده است و خانم های محترم این نوع کاشت را جایگزین کاشت پودر کرده اند چرا که کاشت ژل بسیار طبیعی و سبک می باشد و انواع مختلف کاشت ژل این شانس را به مشتری عزیز می دهد تا با توجه به علاقه خود هر کذام را که می خواهند انتخاب کنند. کاشت های ژل به خصوص کاشت لمینیت ناخن نه تنها حالت طبیعی ناخن را به طور کامل حفظ می کند بلکه زیبایی خیره کننده ای به دستان شما می بخشد.
توجه
نکته مهمی که درباره تمامی مسادل مربوط به کاشت ناخن از جمله انواع کاشت که شامل انواع کاشت ژل و کاشت پودر می باشد، انواع طراحی ناخن که شامل گلسازی، طراحی با رنگ اکرلیک و ... وجود دارد که باید از وسایل مخصوص هر کدام به صورت جدا گانه استفاده شود، به عنوان مثال اگر برای کاشت ژل از پرایمر عادی استفاده نمایید، کاشت شما خراب می شود و ممکن است هوا بگیر یا به صورت قالبی از روی ناخن جدا شود که این نتیجه خوشایندی برای یک ناخنکار نمی باشد زیرا نه تنها تمام کار حرفه ای شما را زیر سوال می برد بلکه مشتری های خود را به مرور از دست می دهید. ناخنکاران حرفه ای همیشه از وسایل مخصوص هر مرحله استفاده می کنند.
ارسال دیدگاه