پرایمر کاشت ناخن چیست
پرایمر کاشت ناخن چیست؟
پرایمر در کاشت ناخن یکی از مهمترین موادی است که طول عمر ژل، لاک ژل و کاشت اکریلیک را تحت تاثیر قرار می دهد و با تغییر PH ناخن، باعث چسبندگی بیشتر مواد کاشت به سطح ناخن و تیپ می شود. همچنین مانع از ایجاد حباب هوا در زیر کاشت می شود و برای بهتر و راحت تر چسبیدن برخی طرح ها و دیزاین ها روی سطح ناخن کمک می کند.
کاربرد پرایمر
پرایمر فقط در صنعت کاشت ناخن کاربرد ندارد، پرایمر در میکاپ و حتی در صنعت ساختمان هم استفاده می شود. زمانی که روی چیزی رنگ بزنیم یا یک پوشش در سطحی ایجاد کنیم از پرایمر جهت ایجاد چسبندگی بیشتر استفاده می کنیم. اما باید به این نکته توجه داشت که پرایمر در صنعت کاشت ناخن حتما باید روی ناخن طبیعی استفاده شود و به هیچ عنوان روی تیپ و یا مواد باقی مانده کاشت قبلی برای ترمیم پرایمر استفاده نشود چرا که باعث زردی ناخن می شود.
چقدر پرایمر باید استفاده شود
یک لایه نازک پرایمر روی ناخن طبیعی کافیست و چسبندگی لازم را برای گذاشتن مواد ایجاد می کند در صورتی که شرکت تولید کننده روی لیبل پرایمر ذکر کرده باشد که باید 2 لایه پرایمر زده شود شما مجاز به اینکار هستید.
در صورت عدم استفاده از پرایمر برای کاشت ناخن، مواد حدود 24 ساعت روی ناخن باقی می ماند و بعد به صورت قالبی از ناخن جدا می شود پس استفاده از پرایمر الزامی می باشد.
انواع پرایمر
پرایمر ها به 2 شکل پرایمر اسیدی و پرایمر بدون اسید تولید می شود. تفاوت این 2 مدل در کمتر بودن مواد اسید متا اکریلات در پرایمر غیر اسیدی (همان اسید فری یا نان اسید) می باشد که ضرر خیلی کمتری برای ناخن دارد و مانند چسب 2 طرفه عمل کرده و مواد را به راحتی به ناخن می چسباند.
پرایمر بدون اسید رایج ترین ماده ای است که برای تقویت چسبندگی صفحه ناخن مورد استفاده قرار می گیرد. اگر مشتری دارای صفحه ناخنی سالم و بدون اشکال باشد، در اکثر موارد عالی عمل می کند. پرایمر بدون اسید به نسبت پرایمر اسیدی دارای بوی کمتری است و باعث تحریک پوست اطراف ناخن نمی شود. برای صدف و کوتیکول ناخن بی خطر است و به آنها آسیب نمی رساند.
پرایمر های اسیدی شامل 100% اسید متا اکریلات می باشد و استفاده از آن برای تمامی مشتری ها توصیه نمی شود چرا که امکان بروز حساسیت برای پوست های حساس وجود دارد و استفاده از آن برای بعضی افراد ممکن است خطرناک باشد. پرایمر های اسیدی روی ناخن خلل ایجاد کرده و مواد خیلی عمیق تر روی ناخن قرار می گیرد و برای افرادی که پوست و مو چرب دارند و مواد از ناخن به دلیل چرب بودن جدا می شود مناسب می باشد. همچنین مناسب برای افرادی است که قصد کاشت ناخن بلند را دارند ولی صدف ناخن آنها سالم نیست زیرا پرایمر اسیدی ماده قوی تری نسبت به پرایمر بدون اسید است و باعث چسبندگی بیشتر و محکم مواد کاشت به صفحه ناخن می شود.
اخیرا پرایمر هایی به نام PH7 وارد بازار شده است که هیچ گونه اسید متا اکریلات در آن وجود ندارد و برای پوست های حساس کاملا مناسب می باشد و هیچ گونه سوزش و حساسیتی ایجاد نمی کند.
تشخیص پرایمر اسیدی از غیر اسیدی
روی پرایمر غیر اسیدی اسید فری یا نان اسید و روی لیبل پرایمر های اسیدی متا اکریلات نوشته شده است.
لوازم ایمنی برای استفاده از پرایمر
رعایت اصول بهداشتی ناخنکار در استفاده از پرایمر بسیار مهم می باشد. استفاده از عینک، ماسک، دستکش و سیستم تهویه مناسب هنگام کار الزامی است.
ارسال دیدگاه