کاشت ناخن فیبر چیست؟ آموزش کاشت ناخن فیبر
در اواسط تا اواخر دهه 1980، کاشت با فیبر گیاهی که با نام فایبرگلاس هم شناخته شده است، از تکنیک های کاشت ناخن به شمار می آمد تا اینکه کاشت اکریلیک با تیپ به سرعت جای آن را گرفت و محبوبیت خاصی بین خانم ها پیدا کرد.بعد از آن در دهه 2000 مجددا کاشت ناخن فایبرگلاس مورد توجه و استقبال خانم ها قرار گرفت و امروزه می توانید شاهد این باشید که بسیاری از افراد تمایل دارند که کاشت خود را با فیبر گیاهی انجام دهند.
کاشت فایبرگلاس شامل کاشت با سیلک ناخن و کاشت با فیبر گیاهی می باشد در این مطلب به طور کامل آنها را توضیح داده ایم.
تفاوت بین سیلک با فیبر ناخن
سیلک و فیبر از لحاظ جنس ابریشمی می باشند با این تفاوت که سیلک به شکل پارچه ای و برای صدف های شکسته ناخن استفاده می شود و فیبر به شکل رشته ای است و از سیلک محکم تر است. مراحل کاشت ناخن با سیلک و فیبر یکی می باشد و هر دو آسیب کمتری نسبت به کاشت پودر به ناخن وارد می نماید زیرا در کاشت پودر نیاز به تیپ گذاری و فید کردن خط تیپ روی صدف ناخن با سوهان کشی می باشد که این کار باعث آسیب به صدف ناخن است ولی در کاشت فیبری به سوهان کشی روی ناخن نیاز نیست.
مزایا و معایب کاشت فایبرگلاس
قبل از انجام کاشت ناخن، مهم است با توجه به اینکه هر نوع مانیکوری مزایا و معایب خاص خود را دارد، از آنها به طور کامل آگاهی داشته باشید تا بتوانید همه جوانب را بسنجید و بهترین گزینه را انتخاب نمایید.
مزایا کاشت فیبری ناخن
1-برای ناخن ها ظاهری طبیعی ایجاد می نماید.
2-آسان تر ریموو می شود.
3-کمترین آسیب را به ناخن های طبیعی وارد می کند.
4-نسبتاً بادوام است.
5-بوی کمتری نسبت به کاشت با پودر اکریلیک دارد.
6-در حین کار، هیچ گرد و غبار تولید نمی کند.
معایب کاشت فیبری ناخن
1-در مواردی که تماس مداوم دستان با آب وجود دارد یا در محیط های مرطوب، نباید از سیلک یا فایبر استفاده کرد زیرا رطوبت و آب را به خود جذب می کند و ممکن است به ناخن ها آسیب برساند.
2-به اندازه کاشت با پودر و کاشت با ژل دوام ندارد.
3-برای افرادی که ناخن های بسیار ضعیف یا آسیب دیده دارند، توصیه نمی شود.
4-نسبت به سایر روش های کاشت ناخن، گران تر است و به راحتی در خانه نمی توان از آن استفاده کرد و کاشت با فیبر ناخن باید توسط ناخنکاران انجام شود.
پک مخصوص کاشت فایبرگلاس ناخن
1-رشته های فیبری ناخن
2-کلیپس کاشت ناخن(پینچر ناخن)
3-سیلک ناخن
5-عقب زن چوبی
آموزش مراحل کاشت فایبرگلاس
1-ابتدا مانیکور اولیه را انجام دهید و یا با عقب زن کوتیکول ها را عقب زده و با نیپر آنها را اصلاح نمایید. با بافر روی ناخن را خط و خش بندازید.
2-ضد قارچ زده و بعد از خشک شدن آن برای کاشت پودر، پرایمر و برای کاشت ژل، پرایمر ژل بزنید.
3-رشته های فیبری یا سیلک ناخن را به اندازه قد ناخن مورد نظر خود، کوتاه نمایید. یک لایه چسب ناخن یا تاپ ژل روی سطح ناخن بزنید و قبل از خشک شدن آن، فیبرها روی لبه ناخن بچسبانید و با عقب زن چوبی یا قلم سیلیکونی مخصوص کاشت فیبر، آن ها را روی سطح ناخن تنظیم و فیکس نمایید.
برای کاشت پودر از چسب ناخن و برای کاشت ژل از تاپ ژل استفاده کنید. دقت داشته باشید که در صورت استفاده از چسب ناخن باید سرعت عمل بالایی داشته باشید و قبل از خشک شدن چسب، فیبرها را روی سطح ناخن بچسبانید.
4-در صورتی که قسمت هایی از فیبر نچسبیده بود می توانید مجددا روی آن را تاپ ژل بزنید و فیبرها را تنطیم نمایید.
5-ناخن در داخل دستگاه UV-LED قرار دهید تا خشک شود.
6- پودر یا ژل کاشت ناخن را با قلم برداشته و روی فیبرها بکشید. برای موادگذاری حتما باید قلم روی فیبر کشیده شود و نباید فشاری به آن وارد شود. سپس قسمت ریشه و کل سطح ناخن را موادگذاری نمایید.
می توانید بعد از اینکه کمی مواد خشک شد، از کلیپس کاشت ناخن استفاده کنید تا حالت خمیده و قوس ناخن ایجاد شود.
5-بعد از خشک شدن کامل مواد، با سوهان برقی دورگیری نمایید و با سوهان دستی فرم دلخواه را ایجاد کنید.
نکته:
1- با توجه به سلیقه خود کاشت ژل،کاشت پودر، ژلیش و هر نوع دیزاینی انجام دهید یا لاک معمولی بزنید. همچنین می توانید بعد از سوهان کشی تنها لایه ای تاپ شاین زده و داخل دستگاه UV-LED قرار دهید تا خشک شود.
2-مراحل کاشت با سیلک هم مانند کاشت با فایبر می باشد.
2-کاشت فایبرگلاس را معمولا با ژل انجام می دهند تا آسیب کمتری به ناخن وارد نماید ولی با پودر هم می توان انجام داد.
3-برای فیکس فیبرها روی ناخن، حتما از قلم مخصوص کاشت فایبرگلاس یا عقب زن چوبی استفاده نمایید.
4-از فیبر می توان به جای تیپ در کاشت اکریلیک استفاده نمود.
آموزش ریموو کاشت فایبرگلاس
مراحل پاک کردن و برداشتن کاشت فیبر ناخن هم مانند مراحل ریموو سایر کاشت های ناخن می باشد.( با کلیک بر روی لینک آبی روش برداشتن کاشت ناخن را آموزش ببینید).
ارسال دیدگاه