ترمیم کاشت ناخن
امروزه کاشت ناخن در بین خانم ها از محبوبیت خاصی برخوردار است. علاقه به داشتن ناخن های بلند، زیبا، با دوام، نداشتن صدف سالم و بلند نشدن و ضعیف بودن ناخن از جمله دلایل انواع کاشت اکریلیک و کاشت ژل روی ناخن ها است. اما دانستن این مطلب حائز اهمیت است که به مرور زمان قد ناخن بلند می شود و ناخن از سمت ریشه رشد می کند، بنابراین قسمتی از صدف ناخن که تازه رشد کرده است بدون مواد کاشت که می تواند پودر اکریلیک، ژل کاشت ناخن یا لاک ژل باشد، باقی می ماند و نیاز به ترمیم دارد.
برای ترمیم ژلیش ناخن لازم است که مواد به صورت کامل از روی ناخن ها ریموو شود و مجددا از ابتدا تمام مراحل لاک ژل تک مرحله ای یا ژلیش سه مرحله ای انجام شود. (در مطلبی جداگانه روش پاک کردن لاک ژلیش را توضیح داده ایم. با کلیک بر روی لینک آبی می توانید آن را مطالعه نمایید). ولی برای ترمیم کاشت ژل و کاشت ناخن پودری لازم نیست که کل مواد را از روی ناخن پاک کنید و مجددا از ابتدا مواد گذاری انجام دهید. مراحل ترمیم هر دو کاشت ناخن با پودر اکریلیک و ژل یکسان می باشد و تقریبا هر 3 الی 4 هفته یک بار با توجه به میزان رشد ناخن های هر شخص باید ترمیم شود.
در این مطلب روش ترمیم کردن کاشت اکریلیک و کاشت ژل را توضیح داده ایم.
آموزش مراحل ترمیم ناخن کاشت شده
مرحله اول
ابتدا با سوهان برقی و سرسوهان مخروطی هر گونه لاک، لاک ژل و دیزاینی را از روی ناخن پاک نمایید.
سپس با همان سرسوهان حجم بار مواد روی ناخن را کم کنید. مخصوصا قسمت بالا و خط لبخند را نازک کنید تا در هنگام مواد گذاری مجدد، مواد در آن قسمت به راحتی فید شود. اگر جایی از کاشت هوا گرفته باشد باید در هنگام سوهان کشی، هواگیری شود و آن قسمت کاملا تراشیده شود.
مرحله دوم
با پوشر کوتیکول را عقب بزنید و با نیپر اضافات آن را بچینید تا اطراف ناخن تمیز شود. سپس سطح ناخن را با بافر خط و خش بندازید تا چربی آن از بین برود.
نکته:
برای سرعت بیشتر در کار می توانید در صورت داشتن مهارت لازم، مانیکور روسی را انجام دهید. با کلیک بر روی لینک آبی در مطلبی جداگانه مانیکور روسی را آموزش ببینید.
مرحله سوم
روی ناخن طبیعی و قسمت رشد کرده که روی آن مواد کاشت وجود ندارد را ضد قارچ و سپس پرایمر بزنید.
مرحله چهارم
از ریشه ناخن شروع به موادگذاری کنید و با قلم کاشت پودر یا قلم کاشت ژل به تناسب نوع کاشتی که ترمیم می نمایید، مواد را به سمت لبه ناخن پخش کنید به صورتی که سطح آن با سطح کاشت قبلی یکدست شود.
نکته:
در هنگام مواد گذاری قوس لازم برای ناخن را ایجاد کنید.
مرحله پنجم
پس از خشک شدن مواد، با سوهان برقی دورگیری کاشت ناخن را انجام دهید و سطح ناخن را صاف و یکدست نمایید. (در مطلبی جداگانه دورگیری کاشت ناخن را آموزش داده ایم. با کلیک بر روی لینک آبی می توانید آن را مطالعه نمایید).
نکته:
1-در صورت ترمیم کاشت ژل، برای خشک شدن دست را داخل دستگاه UV-LED قرار دهید. بعد از خشک شدن و قبل از سوهان کشی، نوچی ژل را با پد کلینزر بگیرید.
2-حجم مواد در ریشه ناخن باید به اندازه ای نازک شود که مواد به خوبی در ریشه بخوابد.
مرحله ششم
لبه ناخن و کناره های آن را سوهان دستی بکشید و فرم نهایی ناخن را ایجاد کنید.
روی ناخن را بافر و سپس پولیش بکشید. در آخر با روغن کوتیکول اطراف ناخن را ماساژ دهید.
نکات آموزشی:
1-برای سوهان کشی با سوهان برقی می توانید از هر سرسوهانی که مد نظر دارید و مناسب است، استفاده کنید و لازم نیست حتما با سرسوهان هایی که در این مطلب بیان شده است، ترمیم ناخن انجام شود. با کلیک بر روی لینک آبی می توانید در مطلبی جداگانه با انواع سرسوهان برقی ناخن برای مانیکور و پدیکور آشنا شوید.
2-توصیه می شود برای ترمیم کاشت ناخن از قلم سرگرد استفاده نمایید. این قلم قوس ناخن را طبیعی تر ایجاد می کند و کار با آن اصولی تر است. همچنین احتمال هواگیری کاشت را کمتر می کند و در هنگام مواد گذاری در ریشه ناخن، کل سطح کار را به راحتی پوشش می دهد.
ارسال دیدگاه