مراحل کاشت ناخن
دلایل استفاده از کاشت ناخن:
امروزه کاشت ناخن بسیار ترند شده است و باعث زیبایی بیشتر ناخن ها می شود، در بعضی موارد خانم ها به صورت ارثی ناخن های زیبا و مقاومی نداشته و یا صدف ناخن های آن ها نازک و ضعیف می باشد که پس از بلند شدن احتمال شکستگی در آن ها زیاد است، به همین دلایل اقدام به کاشت ناخن می کنند که ناخن هایی زیبا و مقاوم داشته باشند.
انواع کاشت ناخن:
- کاشت ناخن با قالبی:
کاشت ناخن قالبی به نوعی از کاشت می گویند که با قالب مخصوص صورت می گیرد، این کاشت جزو کاشت های بسیار سریع وآسان به حساب می آید که با استفاده از پودر یا ژل قابل اجرا است.
مراحل کاشت ناخن قالبی:
- زیر سازی:
در این مرحله مانیکور خشک انجام دهید، در مانیکور خشک با استفاده از عقب زن پوسته های اطراف ناخن را از سطح صدف ناخن جدا ساخته و سپس به وسیله نیپر یا قیچی مانیکور کوتیکول ها (پوست های اضافه دور ناخن) را جدا می کنیم، برای سهولت در جداسازی کوتیکول می توانید از محلول کوتیکول ریموور استفاده نمایید، پس از مانیکور سطح صدف ناخن را به وسیله بافر خراش داده تا آماده مراحل بعدی گردد.
- انتخاب سایز مناسب قالب:
در این مرحله با توجه به اندازه صدف ناخن هایتان قالب را انتخاب کنید و توجه داشته باشید قالب از صدف ناخن بزرگتر نباشد که در مواد گذاری دچار مشکل نشوید.
- مواد گذاری:
در مرحله سوم مواد گذاری صورت می گیرد که با استفاده از قلم مناسب مواد گذاری درون قالب انجام می شود و انتخاب قلم به موادی که برای کاشت انتخاب کرده اید بستگی دارد، اگر کاشت ژل باشد قلم ژل و اگر کاشت پودر باشد از قلم پودر استفاده می شود. در این مرحله یک نکته مهم وجود دارد که حتما از لیکوئید نیم چرب استفاده کنید که دیر تر خشک شود.
پس از گذاشتن مواد داخل قالب با قلم روی مواد ضربه بزنید تا مواد پخش شود و حباب درون مواد از بین برود، پس از تکمیل مواد گذاری داخل قالب ضد قارچ را روی ناخن بزنید تا بستر ناخن برای کاشت آماده شود و چربی و رطوبت زیر کاشت باعث ایجاد قارچ نگردد، برای ایجاد چسبندگی بین صدف و مواد کاشت از پرایمر روی صدف ناخن استفاده نموده و قالب را از قسمت نازک روی ابتدای صدف ناخن قرار داده و قالب را برای سه تا چهار دقیقه روی ناخن نگه داشته تا مواد کاملا خشک شوند، بعد از خشک شدن با تکان های کوچک قالب به راحتی از روی ناخن جدا می شود.
- سوهان کشی و تاپ مرحله آخر:
در این نوع کاشت سطح رویی صاف می باشد اما سطح زیرین کاشت دارای ضخامت و ناهمواری بسیاری است که با استفاده از سر سوهان مخروطی الماسه می توانید سطح زیرین کاشت را نازک و هموار کنید تا کاشت ظریف تری داشته باشید. پس از هموار کردن سطح زیرین کاشت با سوهان دستی کاشت را به فرم دلخواه در آورید و در مرحله آخر یک لایه نازک تاپ شاین روی سطح کاشت بزنید و به مدت 60 ثانیه در دستگاه UV قرار دهید تا خشک شود.
- کاشت ناخن پودری:
کاشت ناخن پودری از اصلی ترین کاشت های ناخن می باشد که بسیار پر طرفدار است.
انواع پودر کاشت ناخن:
1- پودر کلیر:
پودر کلیر پس از ترکیب شدن با لیکوئید کاملا بی رنگ است و کاور ندارد و فقط یک سطح صاف به شما می دهد و صدف ناخن از زیر آن مشخص است.
2- پودر های پینک:
پودر های پینک رنگ ملایم صورتی دارند و خاصیت کاور کردن ندارند و با رنگ صورتی ملایمی که دارد حالت طبیعی به کاشت می دهند و برای کاشت های ساده استفاده می شوند.
3- پودر های کاور:
پودر های کاور شامل پودر های هلویی، صورتی و کرم هستند که صدف ناخن را به طور کامل کاور می کنند.
4- پودر رنگی:
پودر های رنگی در رنگ های مختلف و متنوع وجود دارد و برای طراحی و دیزاین کاشت استفاده می شود.
مراحل کاشت ناخن با پودر:
- زیر سازی:
زیر سازی مرحله اول کاشت است که تمام مراحل مانیکور را انجام داده، کوتیکول ها را از بین برده و بافر کشی می کنید.
- تیپ گذاری:
پس از مانیکور و زدن ضد قارچ تیپ گذاری می کنید برای این کار سایز مناسب تیپ را انتخاب کرده و با چسب آن را به صدف ناخن می چسباند سپس با کاتر قد تیپ را به سایز دلخواه در آورید و با سوهان کاغذی خط تیپ را از بین ببرید.
- مواد گذاری:
پس از چسباندن تیپ مجدد ضد قارچ استفاده کنید و بعد پرایمر بزنید تا تیپ چسبندگی لازم برای مواد گذاری را پیدا کند و مواد دچار هوا گرفتگی نشود. با قلم مخصوص کاشت پودر (موی طبیعی سمور) مواد گذاری را از سر ناخن انجام دهید و توجه داشته باشید که مواد گذاری شما خیلی ضخیم یا خیلی نازک نباشد.
- سوهان کشی:
پس از مواد گذاری سوهان کشی انجام می شود باید با سر سوهان مخروطی الماسه یا استوانه ای سر گرد ناهمواری های سطح ناخن را از بین ببرید، سپس با سر سوهان دور گیر دورگیری ناخن را انجام دهید و با سوهان دستی به ناخن فرم دهید.در مرحله آخر هم با استفاده از سر سوهان کاغذی ناهمواری های حاصل از سوهان الماسه یا سوهان دستی را از بین ببرید.
پس از کاشت پودر هم می توانید از لاک ژل یا لاک معمولی روی ناخن استفاده کنید تا زیبایی کاشت شما بیشتر شود.
- کاشت ناخن با ژل:
یکی دیگر از روش های کاشت، کاشت ژل است که به دلیل انعطاف پذیر بودن دوام زیادی دارد و دیر تر می شکند.
انواع ژل کاشت:
لمینت، پلی ژل و ژل های بیلدر از انواع ژل های کاشت هستند که رنگ های بسیار زیادی دارند.
انواع کاشت با ژل:
کاشت پلی ژل:
در این کاشت بیشتر از قالب استفاده می شود اما با فرمر و تیپ هم کاشت صورت می گیرید.
کاشت بیلدر ژل:
کاشت بیلدر ژل مانند کاشت پلی ژل است ولی بیلدر ژل حالت کشسانی بیشتری دارد و مواد گذاری کمی سخت تر است.
لمینت ناخن:
این روش مناسب کسانی است که صدف ناخن آسیب دیده و کوتاه و نا مرتب دارند و می خواهند ناخن های مرتب و مستحکم داشته باشند.
مراحل کاشت ناخن با ژل:
- زیر سازی:
مرحله اول کاشت ژل مانند سایر کاشت ها مانیکور خشک و زیر سازی است. پس از مانیکور خشک ضد قارچ بزنید و فرمر را نصب کنید. بعد از نصب فرمر روی سطح ناخن بیس کات بزنید و در دستگاه UV قرار دهید.
صدف سازی ناخن:
با ژل یک لایه نازک صدف با قد و مدل دلخواه بسازید و دست را در UV قرار دهید و به مدت 60 ثانیه خشک کنید و در صورت نیاز با سوهان دستی فرم ناخن را مجدد اصلاح کنید و در این قسمت می توانید از لاک ژل روی کاشت نیز استفاده کنید، پس از اتمام مراحل کاشت یک لایه نازک تاپ کات زده و در دستگاه UV LED قرار دهید تا خشک شود.
مزایای کاشت ناخن با ژل:
1- مواد کاشت ژل غیر شیمیایی و بدون بو هستند.
2- کاشت ژل بسیار طبیعی و ظریف است.
3- مراحل کاشت ژل زمان کمتری نیاز دارد و بسیار آسان است.
4- دوام کاشت ژل بسیار زیاد است.
-کاشت فرمر:
در کاشت فرمر مواد به صورت مستقیم روی صدف ناخن قرار می گیرد و با این روش ناخن ها کاملا مرتب و یک اندازه می شوند.
مراحل کاشت ناخن با فرمر:
- زیر سازی:
زیر سازی ناخن را مانند سه روش قبل انجام دهید.
- نصب فرمر و مواد گذاری:
فرمر را از زیر ناخن تنظیم کنید و پرایمر را روی صدف ناخن بزنید تا مواد بهتر به ناخن بچسبد، براش فرمر خود را در ظرف لیکوئید زده و سپس به پودر آغشته کنید و به صورت پلکانی مواد را سر ناخن بگذارید، کمی زمان دهید تا خشک شود و سپس فرمر را باز کنید.
- سوهان کشی:
با سر سوهان ناهمواری ها را هموار کرده و سپس با سوهان دستی ناخن را به فرم دلخواه در آورید، پس از مراحل سوهان کشی می توانید از لاک ژل استفاده کنید تا زیبایی کارتان چند برابر شود.
کاشت ناخن با تیپ ژل ( ژلیکس ) چیست ؟
کاشت با تیپ های ژل ( ژلیکس ) امروزه یکی از جدید ترین متد های کاشت ناخن است و نسبت به سایر روش های کاشت آسان تر است و زمان کمتری نیاز دارد تا شما ناخن های کاشت شده زیبا و ظریف داشته باشید. کاشت ژلیکس شباهت زیادی به ناخن های مصنوعی دارد با این تفاوت که ناخن های مصنوعی قدیمی از جنس پلاستیک بودند و از سر ناخن گذاشته می شدند اما تیپ ژل های جدید از جنس سافت ژل های کاشت ناخن هستند که در قالب های متفاوت فرم گرفته و آماده شده اند و صدف ناخن را به صورت کامل کاور کرده و از ریشه روی ناخن قرار می گیرد و مناسب برای ناخن هایی با صدف صاف هستند. کاشت ناخن ژلیکس دیگر نیاز به پودر، لیکوئید و لمینت ندارد و فقط با یک چسب تیپ ژل شما به راحتی کاشت را انجام می دهید و این نوع کاشت به قدری راحت است که در منزل هم می توان انجام داد و نیاز به آموزش خاص و حرفه ای ندارد.
مراحل کاشت ناخن با تیپ ژل ( ژلیکس ):
مرحله اول: آماده سازی اولیه ناخن:
در مرحله اول باید زیر سازی ناخن انجام شود که ابتدا مانیکور ناخن است که به دو روش خشک و خیس انجام می شود، کوتیکول ها را با عقب زن چوبی یا فلزی به عقب برده و با نیپر بچینید و مواد اضافه را با فرچه از روی سطح ناخن پاک کنید . سپس ناخن را به اندازه و فرم دلخواه در آورید و با استفاده از بافر روی سطح ناخن را خظ و خش بندازید و سپس ضد قارچ بزنید تا آلودگی سطح ناخن از بین برود.
مرحله دوم: انتخاب تیپ مناسب ناخن و زدن پرایمر:
یک لایه پرایمر بدون اسید روی ناخن بزنید و با توجه به فرم و اندازه صدف ناخن از روی شماره تیپ ها تیپ مناسب را انتخاب کنید.
توجه داشته باشید که پرایمر خاصیتش پس از 10 ثانیه از بین می رود و شما نباید همه ناخن ها را همزمان باهم پرایمر بزنید.
مرحله سوم: ژلیکس ناخن و چسباندن تیپ ها:
در این مرحله یک لایه از چسب مخصوص تیپ را داخل تیپ زده و یک لایه هم روی صدف ناخن بزنید، تیپ ژل را به آرامی از ریشه روی صدف ناخن قرار بدهید و کمی فشار دهید تا حباب ها از بین برود. با استفاده از دست یا گیره مخصوص تیپ را روی ناخن نگه دارید و زیر دستگاه ای ای دی تک انگشتی قرار دهید تا تیپ به طور کامل به صدف ناخن بچسبد، بعد از کامل کردن هر 10 انگشت به طور جدا با این روش به مدت 60 ثانیه دست ها را در دستگاه ال ای دی قرار دهید تا چسب زیر تیپ کاشت کاملا خشک شود.
می توانید پس از کاشت از لاک ژل دلخواه استفاده نموده و در مرحله پایانی سطح ناخن را با تاپ ژل پوشانده و در دستگاه ال ای دی خشک نمایید.
لوازم مورد نیاز برای کاشت ناخن با تیپ ( ژلیکس ):
تیپ ژل:
تیپ ژل های کاشت ناخن شامل فرم های مختلفی چون تابوتی، بادامی، مربع، نوک تیز و... است که هر کدام از فرم های تیپ ژل دارای 11 اندازه متفاوت، که شما با توجه به فرم و اندازه ناخن آن را انتخاب می کنید.
پرایمر تیپ ژل بدون اسید:
پرایمر بدون اسید مخصوص کاشت با تیپ ژل (ژلیکس) بعد از مانیکور و آماده سازی ناخن استفاده می گردد و باعث دوام کاشت می شود.
پرایمر در کاشت ناخن یکی از مهمترین موادی است که طول عمر ژل، لاک ژل و کاشت اکریلیک را تحت تاثیر قرار می دهد و با تغییر PH ناخن، باعث چسبندگی بیشتر مواد کاشت به سطح ناخن و تیپ می شود. همچنین مانع از ایجاد حباب هوا در زیر کاشت می شود و برای بهتر و راحت تر چسبیدن برخی طرح ها و دیزاین ها روی سطح ناخن کمک می کند.
چسب تیپ ژل:
ژل چسب مخصوص کاشت ناخن با تیپ ژل (ژلیکس) یکی از محصولات مورد نیاز در این نوع کاشت می باشد. این محصول یک ژل بی رنگ است که جهت چسباندن تیپ ژل به صدف ناخن استفاده می گردد و به وسیله دستگاه یو وی ال ای دی تک انگشتی خشک می گردد.
دستگاه ال ای دی تک انگشتی
دستگاه یو وی ال ای دی انگشتی دارای ابعاد بسیار کوچکی می باشد که مناسب خشک کردن انواع ژل و کاشت تیپ ژل ( ژلیکس ) است و فضایی که از میز کار شما اشغال میکند بسیار ناچیز است.
ارسال دیدگاه