ژلیش در خانه
لاک ژل مانند لاک معمولی است با این تفاوت که به دلیل داشتن ژل اکریلیک، لایه ای ضخیم تر روی ناخن ها ایجاد می نماید که دوام بالایی دارد و مناسب برای خانم هایی است که به ناخن های بلند علاقه مند هستند ولی قصد ندارند روی ناخن های خود کاشت اکریلیک یا کاشت ژل را انجام دهند. ژلیش به راحتی روی ناخن طبیعی و ناخن کاشت شده قابل اجرا می باشد فقط کافی است که با روش آن آشنا باشید و نکات لازم را رعایت نمایید.
در این مطلب ژلیش ناخن طبیعی در منزل را آموزش داده ایم تا شما بتوانید بدون صرف زمان و هزینه زیاد برای مراجعه به سالن آرایشی، در خانه به راحتی ناخن های خود را لاک ژل بزنید.
وسایل مورد نیاز برای ژلیش ناخن در منزل
1-استون: برای پاک کردن لاک و تمیز کردن سطح ناخن
2-محلول کوتیکول ریموور: برای نرم کردن کوتیکول و پوست های زائد اطراف ناخن
3-پوشر: برای عقب زدن پوست های مرده و کوتیکول استفاده می شود. به جای آن می توان از خلال دندان هم استفاده نمود ولی باید مراقب باشید که پوست زخمی نشود.
4-نیپر:چیدن کوتیکول و پوست های زائد اطراف ناخن نیاز به ابزاری تیز دارد که باعث کنده شدن و در نهایت خونریزی آنها نشود. می توان این کار را با ناخنگیر تیز یا قیچی کوچک نیز انجام داد.
5-ناخنگیر: برای کوتاه کردن قد ناخن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
6-سوهان و بافر: با سوهان فرم دهی ناخن انجام می شود و از بافر برای ایجاد خط و خش و از بین بردن چربی سطح ناخن استفاده می شود.
7-فرچه کاشت ناخن: برای پاک کردن مواد اضافی از روی ناخن ها
8-ضد قارچ و پرایمر ژل: برای از بین بردن آلودگی های سطح ناخن و گرفتن رطوبت اضافی آن باید ضد قارچ زده شود. همچنین زدن لایه ای پرایمر ژل باعث چسبندگی بیشتر مواد به سطح ناخن می شود.
9-دستگاه UV-LED: بیس کات، لاک ژل و تاپ کات ناخن برای خشک شدن باید در مدت مناسب داخل دستگاه UV-LED قرار بگیرد.
10-بیس کات، لاک ژل و تاپ کات: بیس ژل و تاپ ژل به عنوان لایه هایی برای زیر و روی ژلیش به منظور دوام بیشتر آن، زده می شود.
11-پد کلینزر و کوتیکول اویل: نوچی لاک ژل با پد بدون پرز کلینزر گرفته می شود و از کوتیکول اویل برای از بین رفتن خشکی پوست اطراف ناخن استفاده می شود.
آموزش ژلیش ناخن طبیعی در خانه
مرحله اول
اگر از قبل روی ناخن های شما لاک یا لاک ژل وجود داشته باشد، ابتدا باید آنها را پاک کنید. برای پاک کردن لاک از استون استفاده کنید و لاک ژل را نیز با یکی از روش های ریموو ژلیش، پاک نمایید. (در مطلبی جداگانه روش های پاک کردن لاک ژلیش را به صورت کامل توضیح داده ایم. برای مطالعه آن، روی لینک آبی کلیک نمایید).
محلول کوتیکول ریموور را روی پوست های زائد اطراف ناخن و کوتیکول بزنید و کمی صبر کنید تا نرم شود. سپس با پوشر آنها را عقب بزنید و با نیپر اضافات آن را بچینید تا اطراف ناخن کاملا تمیز شود.
قد ناخن ها را به اندازه دلخواه با ناخنگیر کوتاه کنید و با سوهان دستی به آنها فرم دهید.
دست ها را بشویید تا کاملا تمیز شود و روی آن چیزی باقی نماند. سپس با یک حوله تمیز آنها را کاملا خشک کنید. اطمینان پیدا کنید که ناخن ها کاملا تمیز باشد و هیچ چیز زائدی روی آن نباشد.
مرحله دوم
وجود چربی روی سطح ناخن باعث بلند شدن و خراب شدن ژل پولیش می شود. با بافر روی صدف ناخن را به آرامی خط و خش بندازید تا چربی آن از بین برود. دقت نمایید که باید از بافر نرم 220 یا بالاتر استفاده کنید که آسیبی به صدف ناخن وارد نشود. همچنین لبه های ناخن را بافر بکشید. این کار باعث می شود که زبری لبه های ناخن که بر اثر سوهان کشی به وجود آمده است، از بین برود.
بافرکشی سطحی صاف و یکدست فراهم می آورد که برای ژلیش ناخن به آن نیاز می باشد. وجود ناهمواری روی صدف ناخن، در ژلیش قابل مشاهده است و ظاهری ناخوشایند ایجاد می کند.
با فرچه کاشت ناخن اضافات را پاک نمایید.
روی ناخن را لایه ای ضد قارچ بزنید و صبر کنید تا خشک شود. با خشک شدن آن حالتی سفیدک مانند روی ناخن ها ایجاد می شود. سپس یک لایه پرایمر ژل بزنید که مواد ژل بهتر و بیشتر به صدف ناخن بچسبد.
مرحله سوم
یک لایه بیس کات ژل بزنید و لبه آن را با قلم لاک ببندید. سپس دست را داخل دستگاه UV-LED قرار دهید تا خشک شود.
با سرسوزن فاصله از ریشه ناخن یک لایه لاک ژل بزنید و لبه آن را ببندید. قسمت ریشه را با دقت با قلم لاک یا قلم طراحی پر کنید به صورتی که با کوتیکول و دیواره های ناخن برخوردی نداشته باشد. برای خشک شدن لاک ژل دست را داخل دستگاه UV-LED قرار دهید.
مرحله فوق را مجددا تکرار کنید تا ژلیش ضخامت داشته باشد.
نوچی لاک ژل را با پد کلینزر از بین ببرید. سپس لایه ای تاپ کات ژل روی ناخن ها بزنید و داخل دستگاه یو وی- ال ای دی قرار دهید تا خشک شود. تاپ کات باعث دوام بیشتر ژلیش و درخشش آن می شود.
در آخر می توانید با کوتیکول اویل روی پوست های اطراف ناخن را ماساژ دهید یا از مرطوب کننده برای از بین بردن خشکی آنها استفاده کنید.
نکته:
1-در تمام مراحل زدن بیس ژل، لاک ژل و تاپ ژل حتما لبه ناخن را با قلم ببندید و رنگ آمیزی کنید. این کار مانع از ورقه ای بلند شدن و لب پر شدن ژل پولیش می شود.
2-دقت نمایید که ژل با دیواره های ناخن و کوتیکول برخورد نکند زیرا باعث بلند شدن ژلیش می شود. در صورت برخورد، حتما قبل از قرار دادن ناخن داخل دستگاه UV-LED آن را پاک کنید زیرا بعد از خشک شدن، پاک کردن آن دشوار است.
3-به این نکته توجه داشته باشید که قرار نیست شما حتما برای بار اول ژلیش در خانه را به خوبی و بدون ایرادی انجام دهید و حتی ممکن است که از روی ناخن ها بلند شود. رعایت برخی موارد از جمله نکات فوق مانع از ورقه ای بلند شدن و چروک شدن ژلیش می شود. باید صبور باشید تا با تمرین و کسب تجربه بتوانید مهارت لازم را کسب نمایید. در مطلبی جداگانه به صورت کامل تمام نکاتی که برای ژلیش کردن ناخن باید رعایت نمود را بیان نموده ایم. با کلیک بر روی لینک آبی آن مطلب را مطالعه نمایید و با رعایت کردن آنها مانع از خراب شدن ژلیش ناخن خود شوید.
ارسال دیدگاه