آموزش کاشت ناخن فرمر کاغذی (آموزش نصب فرمر ناخن)
برای داشتن ناخن هایی بلند و با ظاهر زیبا دیگر نیاز نیست که از ناخن های مصنوعی استفاده کنید. کاشت ناخن به شما این امکان را می دهد که به سرعت به قد ناخن های طبیعی خود اضافه نمایید. بسیاری از افراد کاشت روی ناخن های خود را که به وسیله فرمر انجام می شود به سایر کاشت ها ترجیح می دهند زیرا این روش بدون آسیب به کوتیکول باعث بلندی و زیبایی ناخن می شود. کاشت اکریلیک و کاشت ژل را می توان هم روی تیپ و هم روی فرمر انجام داد. کاشت با فرمر حالت طبیعی تر و انعطاف پذیرتری را برای ناخن ایجاد می کند و مناسب برای افرادی است قصد تیپ گذاری روی ناخن خود را ندارند. همچنین برای ترمیم ناخن شکسته شده از فرمر استفاده می شود( با کلیک بر روی لینک آبی در مطلبی جداگانه روش ترمیم ناخن شکسته کاشت شده را آموزش ببینید) ولی نصب فرمر برای انجام کاشت می تواند کار دشواری باشد، به خصوص اگر تازه کار باشید.
در این مطلب علاوه بر آموزش نصب فرمر روی ناخن، نکاتی را بیان نموده ایم تا با توجه به آنها کاشت ناخن با آن برای شما آسان تر شود.
نصب فرمر ناخن
استفاده و نصب صحیح فرمر برای اینکه بتوانید کاشت خوبی روی ناخن انجام دهید، بسیار مهم است.
برای نصب فرمر روی ناخن به 2 چیز نیاز دارید:
مراحل نصب و کاشت با فرمر
1-ابتدا مانیکور را انجام دهید. سپس چربی صدف ناخن را با کشیدن بافر روی آن و ایجاد خط و خش از بین ببرید.
2-ضدقارچ بزنید و بعد از جذب آن، روی ناخن را پرایمر بزنید.
3-برچسب دایره را از وسط فرمر جدا کنید و آن را به پشت فرمر بچسبانید تا ضخامت آن بیشتر شود. این کار مانع از پاره شدن فرمر در هنگام نصب می شود.
4-اندازه منحنی داخل فرمر را متناسب با هر ناخن تنظیم کنید. به شکل قسمت هیپونیشیوم (جایی که ناخن از پوست جدا می شود و محل اتصال صدف به بستر ناخن در نوک انگشت است) نگاه کنید و فرمر را متناسب با شکل آن با قیچی برش دهید.
5-فرمر را زیر ناخن قرار دهید. اطمینان حاصل نمایید که هیچ شکافی بین فرمر و ناخن وجود ندارد. خط وسط فرمر را با وسط ناخن، تراز کنید.
6-هر دو گوشه لبه پایینی فرمر را به هم بچسبانید به صورتی که شکل منحنی آن به خوبی حفظ شود و همچنین فرمر روی ناخن محکم شود. دقت نمایید که دو گوشه فرمر دقیقا روی هم قرار بگیرد و با هم تقارن داشته باشد.
7-لبه های بالایی فرمر که روی انگشت قرار میگیرد را ببندید به صورتی که کاملا کنار هم قرار بگیرند و هیچ فاصله ای بین آنها نباشد.
8-زاویه فرمر با ناخن را بررسی کنید. ناخن را از کنار مشاهده نمایید. فرمر نسبت به ناخن زیاد بالا یا پایین نباشد بلکه در امتداد آن باشد و حالت یکسانی با فرم ناخن داشته باشد.
9-موادگذاری با ژل یا پودر اکریلیک را انجام دهید و بعد از خشک شدن، فرمر را از ناخن جدا کنید.
10-در نهایت سوهان کشی و دورگیری ناخن را انجام دهید و فرم نهایی ناخن را ایجاد نمایید.
نکات مهم برای استفاده از فرمر ناخن برای کاشت
1-فرمر کاغذی بهتر است یا فرمر فلزی؟
دو نوع فرمر کاغذی و فلزی برای ناخن ها وجود دارد.
فرمر کاغذی ارزان تر است. انعطاف پذیری بیشتری دارد به همین دلیل به راحتی قابل فرم گیری مطابق با منحنی و شکل ناخن می باشد اما فقط یک یا دو بار قابل استفاده است. همچنین نصب صحیح فرمر کاغذی زیر ناخن کمی مشکل است و نیاز به دقت و تمرین دارد.
فرمر ناخن فلزی را می توان چندین بار استفاده نمود و استفاده از آن راحت تر است اما انعطاف پذیری کمتری دارد.
2-فرمر را به درستی زیر ناخن قرار دهید.
یکی از مهمترین نکات، اطمینان از درست قرار گرفتن فرمر در زیر ناخن است. لبه فرمر باید زیر ناخن بنشیند و هیچ شکافی بین ناخن و آن وجود نداشته باشد. از هیپونیشیوم و کناره های ناخن به عنوان معیاری برای تنظیم فرمر زیر ناخن استفاده کنید.
3-به حجم و ضخامت مواد دقت نمایید.
هنگام مخلوط کردن و برداشتن مواد اکریلیک و ژل برای گذاشتن روی ناخن، مطمئن شوید که خیلی ضخیم نباشد. اگر خیلی ضخیم باشد، ممکن است سنگینی آن موجب دور شدن فرمر از ناخن و ایجاد شکاف شود.
4-از فرمر ناخن خود مراقبت کنید.
بعد از انجام کاشت اکریلیک یا کاشت ژل با فرمر فلزی باید با استفاده از محلول لاک پاک کن یا استون هر گونه باقیمانده مواد و آلودگی را از روی آن پاک نمایید. فرمرهای کاغذی فقط برای یک نفر آن هم یک یا دو بار قابل استفاده است و بعد از آن باید دور ریخته شود.
5-کاشت با فرمر بهتر است یا تیپ؟
تصمیم بگیرید که برای کاشت ناخن استفاده از فرمر برای شما بهتر است یا تیپ؟
ممکن است تیپ گذاری برای شما کمی ساده تر باشد اما فشار زیادی را به صدف ناخن به خصوص قسمت بالایی آن وارد می کند. فرمر ناخن قابل تنظیم تر است و باعث طبیعی تر شدن کاشت می شود. بسیاری معتقدند که کاشت ناخن با فرمر از دوام بالایی تری نسبت به تیپ برخوردار است.
6-زاویه فرمر را متناسب با شکل ناخن تغییر دهید.
برای ایجاد ناخن مربع شکل، باید زاویه فرمر نسبت به سطح ناخن مستقیم باشد. نباید زاویه بالا یا پایین باشد.
برای ناخن های بادامی، دشنه ای و بالرین هم باید فرمر را کمی به سمت پایین کج نمایید.
7-در آخر حتما بررسی نهایی را انجام دهید.
از نمای بالا، وقتی زبانه های بالایی فرمر را می بندید نباید فاصله ای بین آنها باشد و باید درست کنار هم قرار بگیرد. همچنین فرمر و ناخن باید در امتداد هم بدون هیچ شکافی باشد.
ارسال دیدگاه