انواع لاک ژل
لاک ژل که با نام ژلیش هم شناخته می شود، در واقع همان لاک معمولی می باشد که با اضافه شدن ژل اکریلیک به آن، با دوام تر شده و با ایجاد ضخامت نسبی روی سطح ناخن مانع از شکسته شدن ناخن ها می شود. لاک ژل نسبت به لاک معمولی براق تر است و برای خشک شدن حتما باید داخل دستگاه UV یا LED قرار بگیرد. همچنین ریموو و پاک کردن لاک ژل با استون امکانپذیر نیست و نیاز به مراحل خاصی دارد. (با کلیک روی لینک آبی روش پاک کردن لاک ژلیش را بخوانید).
ژلیش مناسب برای خانم هایی است که قصد انجام تیپ گذاری و کاشت پودر یا کاشت ژل را روی ناخن های خود ندارند ولی تمایل دارند که به ناخن های خود لاک با دوامی را بزنند که علاوه بر داشتن زیبایی، از شکسته شدن ناخن به راحتی و در حین کار جلوگیری کند و مدت زمان بیشتری را نسبت به لاک معمولی روی ناخن ها بماند. با این وجود می توان روی ناخن های کاشت شده هم بعد از انجام مراحل کاشت اکریلیک، لاک ژل زد.
وسایل مخصوص انجام ژلیش
3-لاک ژل
4-تاپ ژل
انواع روش های زدن لاک ژل
لاک ژل را می توان به دو صورت تک مرحله ای و سه مرحله ای روی ناخن ها زد.(در مطلبی جداگانه ژلیش تک مرحله ای و ژلیش سه مرحله ای را به طور کامل آموزش داده ایم. با کلیک بر روی لینک آبی تمام مراحل آن را بخوانید).
تفاوت این دو روش در این می باشد که در ژلیش تک مرحله ای بعد از انجام مانیکور و کشیدن بافر، تنها 2 لایه از لاک ژل روی سطح ناخن زده می شود وهر بار داخل دستگاه UV یا LED قرار می گیرد تا خشک شود ولی در ژلیش سه مرحله ای، علاوه بر 2 لایه لاک ژل باید از بیس ژل قبل از زدن لاک و از تاپ ژل بعد از اتمام لاک زدن استفاده شود و هر کدام جداگانه داخل دستگاه UV یا LED خشک شود.
انواع مدل های لاک ژل
لاک ژل ها در مدل ها و رنگ ها ی متنوعی وجود دارند مانند:
لاک ژل حرارتی: این مدل لاک ژل ها با تغییر دما، تغییر رنگ می دهد. پس وقتی دست را داخل آب سرد یا آب گرم نمایید، رنگ لاک ژل تغییر می کند.
لاک ژل چشم گربه ای: دارای ذرات پودر آهن است که به وسیله ی مگنت، طرح زیبا روی ناخن ایجاد می نماید. (در یک مطلب جداگانه طریقه زدن لاک ژل چشم گربه ای را آموزش ببینید).
لاک ژل رنگی، لاک ژل شب تاب، لاک ژل اکلیکی و لاک ژل کهکشانی
خرید انواع لاک ژل از فروشگاه کاج نیل
نکته:
1-توجه داشته باشید که ژلیش باید روی ناخن هایی سالمی انجام شود که سطحی صاف و یکدست دارند و برای خانم هایی که ناخن های ضعیفی دارند توصیه نمی شود زیرا لاک ژل با ایجاد لایه ای ضخیم روی سطح ناخن مانع از رسیدن اکسیژن به صدف ناخن می شود.
2-به هیچ وجه سعی نکنید لاک ژل را با جسم نوک تیز و یا هر وسیله ای دیگری از سطح ناخن جدا نمایید زیرا این کار باعث آسیب رسیدن به صدف ناخن می شود. حتما با روش مناسب ریموو لاک ژل را انجام دهید.
3-قبل از زدن لاک ژل چربی سطح ناخن را به طور کامل با کشیدن بافر از بین ببرید تا از بلند شدن لاک ژل جلوگیری کند. وجود حتی ذره ای چربی باعث خراب شدن ژلیش شما می شود. (برای خواندن علت ترک خوردن و شکسته شدن لاک ژلیش بر روی لینک آبی کلیک نمایید).
4-بعد از زدن هر لایه از ژل ها حتما لبه ی آزاد ناخن را ببندید.
5-از پرایمر اسیدی استفاده نکنید زیرا موجب خورده شدن ژل می شود. حتما پرایمر ژل بزنید که بدون اسید است.
6-خشک کردن لاک ژل بدون نیاز به یو وی ممکن نیست و حتما باید ژل داخل دستگاه UV یا LED در مدت زمان مناسب خشک شود.
7-در مطلبی جداگانه نکات مهم ژلیش کردن ناخن را بیان نموده ایم. با کلیک روی لینک آبی می توانید آن را مطالعه نمایید و با رعایت آنها، مانع از خراب شدن و بلند شدن ژل پولیش شوید.
ارسال دیدگاه