فرق کاشت ناخن با ژلیش
اگر تاکنون قصد کاشت روی ناخن های خود را داشته اید قطعا با این مسئله مواجه شده اید که چه نوع کاشتی را روی ناخن های خود انجام دهید؟ کدام کاشت برای ناخن شما مناسب تر است؟ آیا ممکن است که کاشت به ناخن ها آسیب برساند؟ جواب همه این سوال ها می تواند به شما کمک کند که بین کاشت ژل، کاشت اکریلیک و ژلیش ناخن بهترین گزینه را انتخاب نمایید.
در این مطلب تفاوت های بین کاشت اکریلیک، کاشت ژل و ژلیش ناخن را توضیح داده ایم تا یکبار برای همیشه با خواندن این مطلب با تفاوت بین آنها به صورت کامل آشنا شوید.
ترکیب مواد و تفاوت شیمیایی
ناخن های اکریلیک ترکیبی از یک مونومر مایع و یک پلیمر پودر است. کاشت اکریلیک یک لایه محافظ سخت روی ناخن های طبیعی شما ایجاد می کند و در معرض هوا خشک و سخت می شود. پودر اکریلیک در رنگ های هلویی، صورتی و شفاف است. همچنین می توان بعد از آن یک لاک ناخن به هر رنگی مورد علاقه است بزنید.
ژل کاشت ناخن حالت ژله ای دارد و از قبل مخلوط شده است. مانند پودر اکریلیک در تماس با هوا خشک نمی شود و برای خشک شدن باید در معرض نور دستگاه UV یا LED قرار بگیرد. همچنین دارای رنگ های مختلفی می باشد.
لاک ژل ترکیبی از لاک و ژل اکریلیک است. مانند لاک معمولی است ولی از آنجا که ژله ای است، لایه ای با دوام و مقاوم روی ناخن ایجاد می کند. ژلیش می تواند بدون نیاز به زیرسازی پودر یا ژل روی سطح ناخن طبیعی زده شود. مانند ژل کاشت ناخن باید در معرض نور دستگاه UV-LED قرار بگیرد تا خشک شود.
ظاهر و دوام
یکی از عوامل اصلی در انتخاب ناخن های ژل به جای اکریلیک ظاهر آن است. ناخن های ژل نسبت به اکریلیک ظاهری طبیعی تر و براق تر دارند. از طرفی ناخن های اکریلیک بسیار محکم و با دوام تر هستند. در صورت استفاده صحیح و با مراقبت مناسب، ممکن است خیلی بیشتر از ناخن های ژل ماندگار باشد. هر دو کاشت ژل و کاشت اکریلیک را می توان برای بلندی قد ناخن انجام داد.
ژلیش ظاهری طبیعی تر نسبت به کاشت ژل و اکریلیک دارد زیرا روی ناخن های طبیعی بدون زیرسازی پودر و ژل انجام می شود. درخشان تر است ولی بر خلاف سایر کاشت ها، نمی توانید از لاک ژل برای افزایش قد ناخن های خود استفاده کنید.
انعطاف پذیری
کاشت اکریلیک سخت و همچنین ضخیم تر از ناخن های ژل به نظر می رسند. هرگونه فشار روی ناخن های اکریلیک می تواند به ناخن اصلی صدمه بزند. ناخن های ژل قابل انعطاف تر هستند.
ژلیش لایه ای با دوام و انعطاف پذیر روی ناخن ایجاد می کند ولی در هر صورت دوام آن نسبت به کاشت اکریلیک و کاشت ژل کمتر است.
روش پاک کردن کاشت
روش پاک کردن کاشت ژل و کاشت اکریلیک ممکن است باعث آسیب به صدف و پوست های اطراف ناخن شود ولی در ریموو ژلیش چون از استون استفاده نمی شود، آسیب کمتری به سطح ناخن وارد می شود.
نحوه ریموو کاشت ژل و کاشت اکریلیک مثل هم می باشد، بدین صورت که ابتدا باید با سوهان برقی حجم مواد را کم کرد سپس استون 100% و پنبه را با فویل روی ناخن ها قرار داد. (با کلیک بر روی لینک آبی می توان 2 روش ریموو کاشت ناخن را آموزش ببینید).
ژلیش اگر روی ناخن کاشت شده باشد تنها کافی است که به وسیله سوهان برقی آن را ریموو نمایید ولی اگر روی ناخن طبیعی باشد می توان با دستگاه ریموو لاک ژل و محلول ریموو ژل آن را پاک کرد. (برای آموزش روش پاک کردن ژلیش بر روی لینک آبی کلیک نمایید).
نحوه انجام کاشت
مراحل مانیکور و زیرسازی اولیه قبل کاشت یکی می باشد اما در مراحل انجام و برخی لوازم مورد استفاده تفاوت وجود دارد. برای مثال ژل کاشت و لاک ژل حتما باید در دستگاه یو وی- ال ای دی قرار بگیرد تا خشک شود ولی پودر کاشت اکریلیک در معرض هوا خشک می شود و نیاز به دستگاه خاصی ندارد.
اگر مشتری دارای ناخن های نرم و شکننده است، به کاشتی نیاز دارد که بتواند در عین انعطاف پذیری از شکستگی ناخن جلوگیری کند. انجام کاشت اکریلیک روی ناخن ها باعث ضخامت بیشتر آنها می شود.
البته این نکته شایان ذکر است که هر کاشتی اگر به صورت صحیح توسط ناخن کار با تجربه انجام شود، ناخن هایی بلند، زیبا و سالم ایجاد می کند.
هزینه
هزینه کاشت اکریلیک نسبت به کاشت ژل کمتر است. هزینه ژلیش ناخن نیز نسبت به هر دو کاشت ژل و اکریلیک کمتر می باشد.
برخی مزایا و مضرات دیگر...
کاشت اکریلیک
مزایا
1-کاشت اکریلیک ناخن ها را سخت و مستحکم می کند.
2-نسبت به سایر کاشت های ناخن از دوام بیشتری برخوردار است.
مضرات
1-برای کاشت اکریلیک باید از پرایمر اسیدی استفاده شود که استفاده بیش از حد و نادرست از آن می تواند باعث آسیب به صدف ناخن و ایجاد آلرژی پوستی شود.
2-زمان انجام آن آهسته تر است چون به مرور و با هوا خشک می شود.
3-قرار گرفتن طولانی مدت کاشت اکریلیک در معرض آب ممکن است باعث عفونت قارچی ناخن شود.
4-پودر اکریلیک کاشت ناخن گرد و غبار ایجاد می کند و به دلیل استفاده از محلول لیکوئید، دارای بو می باشد که ممکن است باعث سردرد برای ناخنکار و مشتری شود.
کاشت ژل
مزایا
1-در کاشت ژل از پرایمر غیر اسیدی استفاده می شود که مانع از آسیب دیدن صدف ناخن و ایجاد آلرژی می شود.
2-نسبت به کاشت اکریلیک ظاهری طبیعی تر و انعطاف پذیرتر دارد.
3-در کاشت ژل به جای محلول لیکوئید از محلول کلینزر استفاده می شود که بدون بو است. همچنین ژل کاشت ناخن به دلیل ژله ای بودن، گرد و غبار در هوا پخش نمی کند.
4-زمان انجام آن سریعتر از کاشت اکریلیک می باشد چون با دستگاه UV-LED خشک می شود.
مضرات
1-به طور کلی کاشت ژل بدون استفاده از پرایمر ژل از مقاومت بالایی برخوردار نیست. استفاده بیش از حد و نادرست از پرایمر می تواند باعث آسیب به صدف ناخن شود و تاثیر بدی روی ناخن ها بگذارد.
2-قرار گرفتن طولانی مدت ناخن با کاشت ژل در معرض آب ممکن است باعث عفونت قارچی شود.
3-کاشت ژل از کاشت اکریلیک انعطاف پذیرتر است اما نه به اندازه ژلیش که روی ناخن های طبیعی زده می شود.
4-هزینه آن نسبت به سایر کاشت ها گرانتر است.
ژلیش
مزایا
1-ظاهری براق و حالتی طبیعی ایجاد می کند.
2-بدون نیاز به استفاده از مواد پودر و ژل، لایه ای مقاوم روی سطح ناخن ایجاد می کند.
3-زمان آن سریعتر است زیرا به وسیله دستگاه UV-LED خشک می شود.
مضرات
1-روش دفع از طریق محلول ریموور ژل ممکن است باعث آسیب به صدف ناخن شود.
2-برای همه افراد مناسب نیست زیرا برای زدن لاک ژل باید سطح ناخن سالم و صاف باشد. ژلیش را نمی توان روی صدف ناخن جویده شده و ناسالم انجام داد.
کاشت اکریلیک و کاشت ژل مناسب برای خانم هایی می باشد که به ناخن های بلند علاقمند هستند. هر دو را می توان مطابق با شکل ناخن و اندازه دلخواه با نصب فرمر یا تیپ گذاری انجام داد تا ناخن هایی بلند و مقاوم داشته باشید اما توجه به این نکته هم مهم می باشد که این مدل کاشت روی ناخن در دراز مدت موجب ضعیف شدن صدف ناخن ها می شود.
ارسال دیدگاه