ژلیش ناخن طبیعی
اگر تازه به ژلیش ناخن علاقه مند شده اید، آموزش گام به گام مانیکور لاک ژل، روش ترمیم ژلیش و نحوه ریموو کردن آن از روی ناخن از جمله مهمترین و اولین چیزهایی است که باید با مراحل آنها آشنا شوید. در این مطلب مراحل ژلیش روی ناخن طبیعی را آموزش داده ایم تا به راحتی در خانه و سالن بتوانید آن را انجام دهید.
قبل از شروع هر کاری وسایل و مواد لازم برای ژلیش ناخن از جمله بافر، سوهان، نیپر، لاک ژل، لاک تاپ کات و بیس کات ناخن را تهیه نمایید. در مطلبی جداگانه به صورت کامل همه وسایلی که برای انجام ژلیش ناخن لازم دارید را بیان نموده ایم. برای مطالعه مطلب لوازم مورد نیاز ژلیش ناخن بر روی لینک آبی کلیک نمایید.
پس از فراهم نمودن وسایل برای ژلیش روی ناخن طبیعی، مراحل زیر را انجام دهید.
1-آماده سازی:همیشه با ناخن های تمیز شروع کنید
اولین کاری که باید انجام دهید این است که هر گونه پوششی که از قبل روی ناخن وجود دارد را از بین ببرید. با استون، لاک پاک کن و هر روشی که مد نظر دارید لاک قدیمی روی ناخن ها را پاک نمایید. (اگر روی ناخن لاک ژل زده شده است، می توانید برای ریموو کردن آن به مطلب روش پاک کردن لاک ژلیش مراجعه نمایید).
2-کوتاه کردن و سوهان کشی
با ناخن گیر اندازه ناخن ها را کوتاه کنید. استفاده از ناخن گیر لبه مسطح توصیه می شود زیرا به وسیله این مدل می توانید هر شکلی را ایجاد نمایید. سپس با سوهان دستی لبه های ناخن را صاف کنید و آن را فرم دهید. (با کلیک بر روی لینک آبی در مطلبی جداگانه با انواع شکل ناخن آشنا شوید).
3-کوتاه کردن کوتیکول و بافر کشی
برای داشتن بستر مناسب جهت زدن لاک ژل، باید پوست های مرده روی صدف ناخن با پوشر عقب زده شود و با نیپر چیده شود بدون اینکه به آنها آسیبی وارد شود یا منجر به خونریزی آن شود. البته توصیه می شود این کار توسط ناخنکار حرفه ای یا فردی که دارای تجربه و مهارت است انجام شود. وقتی شما به خوبی از کوتیکول و ناخن های خود مراقبت کرده اید، دیگر نیازی به چیدن آنها ندارید. اگر کوتیکول های تمیزی دارید تنها کافی است که با دقت به وسیله ناخن گیر اضافات آنها را بچینید. سپس با بافر به آرامی روی کوتیکول را بکشید تا پوست های مرده آن کاملا از بین برود. انجام این کار به خصوص برای افرادی که در منزل ژلیش ناخن را انجام می دهند بهتر است.
درخشش و ناهمواری های سطح ناخن را با استفاده از بافر 220 یا بالاتر از بین ببرید. منظور از بالاتر به معنی گریت ریزتر است. کشیدن بافر روی سطح ناخن باعث از بین رفتن چربی آن می شود زیرا وجود چربی روی صدف ناخن از علل ورقه ای بلند شدن ژل پولیش می باشد. (برای مطالعه مطلب علت ترک خوردن و کنده شدن لاک ژلیش بر روی لینک آبی کلیک کنید).
همچنین بافر کشی، سطح ناخن را صاف و یکدست می کند. صدف ناخن دارای پستی و بلندی هایی است که اگر قبل از زدن لاک ژل از بین نرود، ظاهری نامناسب ایجاد می کند
نکته:
سطح ناخن را بیش از حد بافر نکشید زیرا می تواند منجر به ضعیف شدن و آسیب رسیدن به ناخن های طبیعی شود.
4-پاکسازی
اضافات را با فرچه کاشت از روی ناخن پاک کنید و با استفاده از الکل و پد بدون پرز هر گونه آلودگی را از بین ببرید. وجود ذره ای آلودگی زیر لاک ژل می تواند باعث بلند شدن آن شود.
استفاده از پد الکلی در این مرحله کار را بسیار آسان تر می کند.
5-ضد قارچ و پرایمر ژل
برای از بین بردن رطوبت اضافی سطح ناخن و جلوگیری از ایجاد قارچ، روی آن را به صورتی که کل سطح را کاور نماید، ضد قارچ بزنید.
بعد از خشک شدن کامل آن، لایه ای پرایمر ژل بزنید. این کار باعث چسبندگی بیشتر مواد به سطح ناخن می شود.
6-بیس کات و خشک کردن آن
یک لایه بیس کات ژل روی ناخن ها بزنید. سپس دست را داخل دستگاه UV-LED قرار دهید تا خشک شود.
اگر تازه مانیکور ژل را انجام می دهید، باید بدانید که ژلیش ناخن به دو روش تک مرحله ای و سه مرحله ای انجام می شود. در ژلیش تک مرحله ای تنها لاک ژل روی ناخن می زنند ولی در ژلیش سه مرحله ای بیس کات، لاک ژل و تاپ کات زده می شود. همین امر باعث می شود طول عمر لاک ژل 1 مرحله ای از ژلیش سه مرحله ای کمتر باشد و کیفیت و مقاومت لازم را نداشته باشد. بنابراین باید بدانید که استفاده از بیس کات برای ژلیش مناسب تر است زیرا باعث می شود که لاک ژل به خوبی به ناخن بچسبد.( با کلیک بر روی لینک آبی در مطلبی جداگانه با لاک بیس ژل ناخن و انواع آن بیشتر آشنا شوید).
نکته:
1-تا حد امکان مانع از برخورد بیس کات با کوتیکول و دیواره های ناخن شوید زیرا می تواند باعث بلند شدن و خراب شد ژل پولیش شود و طول عمر مانیکور ژل را پایین آورد.
2-در آخر زدن لاک بیس کات، حتما لبه ناخن را با قلم لاک ببندید، یعنی نوک ناخن را نیز بیس کات بزنید.
3-برای مطالعه سایر نکات مهم ژلیش کردن ناخن که مانع از بلند شدن، چروک شدن و افزایش ماندگاری آن می شود، روی لینک آبی کلیک نمایید.
7-لاک ژل و خشک کردن
یک لایه لاک ژل روی ناخن بزنید و دقت داشته باشید که کل سطح ناخن را کاور کند. نکات ذکر شده در بالا را در این مرحله هم رعایت نمایید. دست را داخل دستگاه UV-LED قرار دهید تا خشک شود.
بعد از خشک شدن، این مرحله را تکرار کنید و مجددا لایه ای لاک ژل زده و خشک نمایید.
نکته:
1-توصیه می شود که لاک ژل را با سر سوزن فاصله از ریشه ناخن بزنید. سپس با قلم طراحی نازک ریشه را پر کنید تا از برخورد لاک ژل با پوست جلوگیری شود.
2-اگر روی کوتیکول یا پوست انگشتان لاک ژل زده شده است، حتما قبل از قرار دادن دست داخل دستگاه یو وی- ال ای دی و خشک کردن، با یک پاک کننده آن ها را از بین ببرید. در غیر این صورت پاک کردن آن بسیار دشوار می شود.
8-گرفتن نوچی ناخن با پد کلینزر
بعد از خشک شدن لاک ژل، باید برای از بین رفتن نوچی و چسبندگی آن با پد بدون پرز و محلول کلینزر روی آن بکشید. نگران این نباشید، با این کار ژلیش خراب نمی شود زیرا لاک ژل کاملا خشک است.
9-تاپ کات ژل و خشک کردن آن
ناخن را با یک لایه تاپ ژل و رعایت نکات ذکر شده در بالا، پوشش دهید. سپس دست را برای خشک شدن داخل دستگاه UV-LED قرار دهید. لاک تاپ کات با ایجاد لایه ای مقاوم روی ناخن، علاوه بر اینکه دوام ژلیش را افزایش می دهد، مانع از شکسته شدن و لب پر شدن آن می شود. (برای آشنایی بیشتر با لاک تاپ کات ناخن و کاربرد و انواع آن بر روی لینک آبی کلیک نمایید).
10-زدن روغن کوتیکول
اگر برای از بین بردن لاک قدیمی و آماده سازی اولیه از استون استفاده نموده اید، احتمالا کوتیکول ها و پوست اطراف ناخن شما خیلی خشک می شود. در هر صورت استفاده از روغن کوتیکول بعد از ژلیش پیشنهاد می شود زیرا رطوبت لازم برای پوست را تامین می نماید و مواد مغذی به ناخن می رساند.
روی کوتیکول و اطراف ناخن را کوتیکول اویل بمالید و ماساژ دهید.
ارسال دیدگاه