وسایل مورد نیاز ژلیش ناخن
ژلیش که از متدهای کاشت ناخن محسوب می شود با غلظتی بیشتر از لاک معمولی به دلیل داشتن اکریلیک، لایه ای ضخیم روی ناخن ایجاد می کند که از شکستن و لب پر شدن ناخن ها جلوگیری می کند. ژل پولیش روی کاشت اکریلیک و کاشت ژل هم زده می شود ولی بیشتر مناسب برای خانم هایی است که قصد دارند روی ناخن های طبیعی خود لاکی را بزنند که علاوه بر زیبایی، دوام بالایی داشته باشد.
ژلیش ناخن به 2 روش تک مرحله ای و سه مرحله ای انجام می شود. در ژلیش 1 مرحله ای تنها دو لایه لاک ژل روی ناخن می زنند ولی در ژلیش سه مرحله ای علاوه بر لاک ژل از بیس کات و تاپ کات هم استفاده می شود. زدن لاک ژل تک مرحله ای سریعتر و راحت تر از ژلیش سه مرحله ای است ولی از دوام کمتری برخوردار است.( با کلیک بر روی لینک های آبی می توانید لاک ژلیش تک مرحله ای و لاک ژلیش سه مرحله ای را آموزش ببینید).
برای زدن لاک ژل روی ناخن های خود نیاز به ابزارهایی دارید که حتما قبل از شروع کار باید آنها را تهیه نمایید. در این مطلب وسایل ضروری ژلیش ناخن را بیان نموده ایم که با فراهم نمودن آنها می توانید به راحتی در خانه نیز، ناخن های خود را ژلیش نمایید.
خرید وسایل ژلیش ناخن از کاج نیل
لوازم ژلیش ناخن
1-تاپ کات و بیس کات
به طور کلی برای ژلیش ناخن به یک بیس کت پایه و یک تاپ کت نیاز می باشد، البته برای انجام ژلیش تک مرحله ای به این دو نیازی نیست. لزومی ندارد که حتما تاپ کات و بیس کات هم مارک با لاک ژلی که روی ناخن می زنید، باشد. فقط نکته مهم این است که لاک بیس کات و تاپ کاتی که استفاده می کنید، داخل دستگاه یو وی-ال ای دی که شما از آن استفاده می نمایید، قابل خشک شدن باشد.
در مطلب بیس ژل چیست و تاپ کات ناخن چیست در مورد کارایی و انواع آنها توضیح داده ایم. برای مطالعه بر روی لینک های آبی کلیک نمایید.
2-دستگاه UV-LED
لاک ژل حتما باید داخل دستگاه UV-LED قرار بگیرد تا خشک شود. دستگاه با لامپ UV در مدت تقریبی 1-3 دقیقه و دستگاه با لامپ LED در مدت 30-60 ثانیه باعث خشک شدن ژلیش ناخن می شود.
برای هر فردی مهم است که با ویژگی های منحصر به فرد هر کدام از انواع این دستگاه ها آشنا باشد تا بتواند مناسب ترین دستگاه را متناسب با کار خود تهیه کند. با خواندن مطالب فرق دستگاه یو وی و ال ای دی و بهترین مارک دستگاه UV-LED ناخن، اطلاعات بیشتری را در مورد دستگاه های یو وی- ال ای دی کسب نمایید.
3-استون خالص
برای از بین بردن لاک قدیمی از روی ناخن و همچنین ریموو کردن لاک ژل از روی ناخن باید از استون خالص 100% استفاده کنید.
برای مطالعه مطلب آموزش ریموو لاک ژلیش و آشنایی با لوازم و روش های آن بر روی لینک آبی کلیک نمایید.
4-محلول کلینزر ناخن
برای گرفتن نوچی لاک ژل بعد از خشک شدن و در انتهای کار باید از پد کلینزر استفاده شود. البته استفاده از کلینزر بستگی به نوع لاک ژلی دارد که روی ناخن زده می شود. برخی از لاک ژل ها بدون نوچی هستند و نیاز ندارد که بعد از خشک شدن از پد کلینزر استفاده شود.
5-سوهان دستی ناخن
با استفاده از سوهان دستی فرم دهی ناخن انجام می شود. لاک ژل بیشتر روی ناخن طبیعی زده می شود بنابراین باید دقت نمود که در هنگام سوهان کشی به صدف ناخن آسیبی وارد نشود. توصیه ما این است که از سوهان های شیشه ای و سرامیکی برای سوهان کشی ناخن طبیعی استفاده کنید که مانع از شکستگی و لب پر شدن ناخن ها می شود و به راحتی قابل ضدعفونی کردن است.( با کلیک بر روی لینک آبی در مطلبی جداگانه با انواع سوهان ناخن و کارایی هر کدام آشنا شوید).
6-بافر ناخن
قبل از ژل پولیش حتما باید روی سطح ناخن بافر کشیده شود تا ناهمواری های آن از بین برود و سطحی صاف و یکدست ایجاد شود.
همچنین بافرکشی چربی سطح ناخن را از بین می برد و بستر مناسبی را برای ژلیش فراهم می کند. وجود حتی ذره ای چربی روی ناخن از عوامل بلند شدن و کنده شدن لاک ژل است. (برای آشنایی با علل ترک خوردن و کنده شدن لاک ژلیش بر روی لینک آبی کلیک کنید).
از بافر 220 گریت استفاده کنید و به این نکته توجه داشته باشید که نباید بیش از حد بافر بکشید زیرا باعث آسیب به صدف ناخن می شود.
7-عقب زن و نیپر
به وسیله عقب زن کوتیکول و پوست های مرده روی صدف ناخن عقب زده می شود و با نیپر کوتیکول مرده و پوست های زائد اطراف ناخن را می چینند. توجه داشته باشید که هرگز نباید پوست کوتیکول زنده را بچینید زیرا آنها به عنوان مانعی برای عدم عفونت و ورود آلودگی ها هستند.
8-ضد قارچ و پرایمر ژل
از ضد قارچ و پرایمر ژل در مراحل زیرسازی قبل زدن لاک ژل استفاده می شود. دهیدراتور یا ضد قارچ برای از بین بردن آلودگی و رطوبت اضافی سطح ناخن مورد استفاده قرار می گیرد و پرایمر ژل که مخصوص کاشت های ژل از جمله کاشت با بیلدر ژل، لمینیت و ژلیش می باشد، برای بهتر چسبیدن مواد کاشت به سطح ناخن است.
برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالب ضد قارچ چیست و پرایمر ژل چیست مراجعه نمایید.(بر روی لینک های آبی کلیک کنید).
9-لاک ژل
لاک ژل ها در طیف های رنگی و برندهای مختلفی موجود است که شما طبق سلیقه خود می توانید آن ها را انتخاب نمایید. برای خراب نشدن ژل پولیش حتما از لاک ژل با برند مناسب و خوب استفاده کنید.
10-روغن کوتیکول و لوسیون
استفاده از استون برای پاک کردن لاک ژل از روی ناخن لازم است اما باید بدانید که استون باعث خشک شدن کوتیکول و ناخن می شود. استفاده از یک کوتیکول اویل و کرم مرطوب کننده خوب برای از بین بردن اثرات خشکی ناشی از استون در انتهای کار بسیار مهم است.
نکته:
برای مطالعه نکات مهم ژلیش کردن ناخن به صورت کامل در یک مطلب جداگانه روی لینک آبی کلیک نمایید. خواندن این مطلب به شما کمک می کند که با رعایت موارد لازم از خراب شدن ژلیش بر اثر ورقه ای بلند شدن یا چروک شدن آن جلوگیری نمایید. در نتیجه ماندگاری ژلیش نیز افزایش می یابد.
ارسال دیدگاه