وسایل کاشت ناخن
امروزه کاشت اکریلیک ناخن یکی از رایج ترین انواع کاشت ناخن محسوب می شود. استفاده از پودر اکریلیک استحکام و مقاومت بالایی به ناخن ها می دهد به طوری که دیگر مانند ناخن های طبیعی به راحتی خم یا شکسته نمی شود و همچنین باعث می شود لاک ژلی که روی کاشت استفاده می کنید عمر طولانی تر داشته و در برابر آسیب های احتمالی نظیر شکسته شدن، لب پر شدن و بلند شدن مقاومت بیشتری داشته باشد. در کاشت اکریلیک ناخن ابزار و وسایل مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، شما می توانید با مطالعه این پست از انواع وسایل مورد نیاز کاشت ناخن مطلع شوید و با تهیه این ابزار و وسایل کاشت اکریلیک بی نقصی روی ناخن ها انجام دهید.
وسایل کاشت ناخن:
1- پودر کاشت ناخن
همان طور که می دانید کاشت ناخن با پودر یکی از اصلی ترین روش های کاشت ناخن می باشد که در بسیاری از سالن ها انجام می شود. پودر های کاشت ناخن دارای رنگبندی متنوعی هستند که این امکان را به شما می دهند تا رنگ بیس ناخن های خود را متناسب با رنگ پوست و شکل ناخن هایتان انتخاب کنید. کاشت پودر ناخن دارای استحکام و دوام بالایی می باشد که به همین دلیل طرفداران زیادی دارد. امروزه طیف گسترده ای از انواع پودر اکریلیک در بازار وجود دارد. پودر اکریلیک رنگی را می توان به تنهایی یا ترکیبی، برای ایجاد ظاهری متفاوت بر روی ناخن ها استفاده کرد.
2- لیکوئید کاشت ناخن
لیکوئید محلولی می باشد که پودر کاشت ناخن را در خود حل کرده و ماده مصنوعی ناخن را به وجود می آورد، که با ترکیب لیکوئید و پودر کاشت ناخن، عمل کاشت انجام میشود. سرعت خشک شدن لیکوئید ها با هم متفاوت است، برخی از لیکوئید ها دیر خشک می شوند که به آن ها اصطلاحا لیکوئید های چرب می گویند. بیشترین مصرف لیکوئید در لیکوئید های با سرعت خشک متوسط دیده می شود. این لیکوئید ها نه آنقدر زود خشک می شوند که فرصت شکل دهی مواد وجود نداشته باشد، نه آنقدر دیر خشک می شوند که سرعت کار را پایین بیاورند. برخی لیکوئید ها نیز زود خشک هستند. لیکوئید های مخصوص کاشت ناخن رنگی بنفش با تناژ یاسی دارند و باعث میشود که کاشت به مرور زمان تغییر رنگ ندهند و زرد نشود. لازم به ذکر است که بوی زیاد و نسبتا تند لیکوئید کاملا طبیعی می باشد و دلیل بر خراب بودن آن نیست.
3- پرایمر
پرایمر ها به دو دسته اسیدی و غیر اسیدی تقسیم بندی می شوند. پرایمر بدون اسید مایعی که برای از بین بردن چربی و آماده سازی سطح ناخن استفاده می شود. مقدار کمی از محصول باید به قسمت میانی ناخن زده شود و تا لبه آزاد ناخن پخش شود. اگر مقدار زیادی از آن استفاده کنیم کاملاً خشک نمی شود و باعث می شود موادی که بعداً قرار داده ایم بلند شود. سطح ناخن پس از خشک شدن محصول باید کاملا مات شود. بعد از زدن پرایمر نیازی به تمیز کردن ناخن نیست. این محصول فقط باید روی ناخن طبیعی استفاده شود. پرایمر اسیدی نیز برای ناخن های اکریلیک مناسب می باشد که حاوی درصد بالایی از متاکریلات اسید است. به همین دلیل لازم است مقدار کمی روی سطح ناخن طبیعی زده شود. هنگامی که محصول به داخل ناخن نفوذ می کند، منافذ ریزی روی سطح ایجاد می کند که به چسبندگی بیشتر آکریلیک در ناخن طبیعی کمک می کند.
4- ضد قارچ
ضد قارچ که با نام دهیدراتور (DEHYDRATOR) هم شناخته می شود محلولی است دارای ترکیبات باکتریایی و در کاشت ناخن برای از بین بردن چربی، آلودگی و رطوبت اضافی از سطح ناخن استفاده می شود تا زمینه ی لازم برای گذاشتن لایه های بعدی کاشت را فراهم کند. ضد قارچ چربی، آلودگی و رطوبت اضافی صدف ناخن را در خود حل کرده و همه را با خود تبخیر می کند. به این ترتیب حالت سفیدک روی ناخن ایجاد می شود که نشان دهنده آن است که ناخن کاملا برای مواد گذاری آماده شده است. ضد قارچ دارای ترکیباتی است که PH و اسیدیته ی ناخن را به PH و اسیدیته مواد نزدیک می کند که همین امر باعث می شود مواد خیلی خوب به هم بچسبد و کاشت هوا نگیرد.
5- قلم کاشت ناخن
یکی از اصلی ترین وسایل مورد نیاز در کاشت اکریلیک، قلم کاشت ناخن می باشد. در قلم کاشت پودر از موی طبیعی دم سمور استفاده شده است زیرا پودر اکریلیک بین موهای مصنوعی قلم گیر می کند و باعث خراب شدن کاشت ناخن می شود. ضخامت قلم کاشت پودر و ساختار آن به صورتی طراحی شده است که رطوبت لازم برای مخلوط شدن پودر با لیکوئید را جذب می کند همچنین استحکام و انعطاف پذیری بالای این قلم باعث می شود که در هنگام خیس بودن، همه موهای آن به حالت اولیه برگردند و پراکنده نشوند.
6- محلول قلم شور
از آن جایی قلم های کاشت پودر از الیاف و موهای طبیعی ساخته شده اند، ممکن است هنگام تمیز نمودن قلم با استفاده از مواد نامناسب قلم کاشت آسیب ببیند، به همین دلیل باید از یک پاک کننده ناخن اکریلیک که به آن محلول قلم شور گفته می شود و یک فنجان یا ظرف سرامیکی استفاده نمایید و قلم خود را به مدت چند دقیقه درون آن نگه دارید تا قلم شما به خوبی تمیز شود. شما می توانید با کلیک روی لینک آبی پست مربوط به نحوه تمیز کردن قلم کاشت ناخن را مشاهده نمایید.
7- سوهان برقی
سوهان برقی ناخن یک ابزار الکتریکی است که برای فرم دادن به ناخن های دست و پا استفاده می شود. این نوع سوهان برقی ها بیشتر در سالن های زیبایی استفاده می شوند و به ندرت برای استفاده شخصی در خانه ها خریداری می شوند. در واقع، برای اهداف ایمنی، بهتر است این نوع سوهان برقی ها فقط توسط تکنسین های آموزش دیده ناخن کار استفاده شوند. سوهان برقی ناخن، مناسب سوهان کشی ناخن های دست و پا می باشد و به افزایش سرعت کار شما کمک شایانی می کند.
8- فن زیر دست
از فن زیر دست ناخن یا دستگاه گردگیر ناخن می توان برای تمیز کردن گرد و غبار ناشی از سوهان کشی ناخن های دست استفاده نمود. فن زیر دست ناخن از یک موتور پرسرعت و قدرتمند برای مکیدن گرد و غبار و سایر ذرات ناشی از سوهان کشی و کوتاه کردن ناخن ها استفاده می کند تا محل کار شما را تمیز نگه دارد. استفاده از فن زیر دست بسیار مهم می باشد چرا که پخش شدن ذرات و گرد و غبار ناشی از سوهان کشی در محیط آسیب زا است. با ورود این گرد و غبار به دستگاه تنفسی امکان بروز آسیب های تنفسی برای شما به وجود خواهد آمد.
9- تیپ کاشت ناخن
تیپ های ناخن قطعات پلاستیکی هستند که در کیسه ها یا جعبه هایی بر اساس اندازه جدا شده اند و یک بار مصرف می باشند. تیپ های ناخن در اشکال و اندازه های مختلف نظیر بلند، کوتاه، تابوت، مربع و همچنین در انواع رنگ های شیری، سفید و شفاف وجود دارند که به ناخن های طبیعی به وسیله چسب تیپ، چسبانده می شوند.
10- فرمر کاشت ناخن
فرمر های کاشت ناخن در جنس های متنوعی نظیر کاغذی، طلقی و فلزی در بازار عرضه می شوند که دارای اندازه های مختلفی می باشند. فرمر ها معمولاً دارای برچسب هایی هستند که به انگشتان دست می چسبند و آنها را در جای خود ثابت نگه می دارند. فرمر های کاشت ناخن به دو دسته یک بار مصرف و چند بار مصرف تقسیم بندی می شوند. بهتر است از فرمر های یک بار مصرف استفاده شود چرا که فرمر های یک بار مصرف بهداشتی تر از فرمر های چند بار مصرف خواهند بود. فرمر های کاشت ناخن برای انواع کاشت ها نظیر کاشت پودر(اکریلیک) و همچنین کاشت ژل مناسب هستند و معمولا برای بلند تر نمودن طول ناخن ها به کار می روند.
11- گوده لیکوئید
گوده های لیکوئید کاسه های کوچکی از جنس سرامیک هستند که برای نگهداری مواد کاشت نظیر پودر و لیکوئید استفاده می شوند. این گوده ها قابلیت شستشو و استحکام و ماندگاری بالایی نیز دارند که می توان برای مدت طولانی از آن ها استفاده نمود.
12- نیپر ناخن
همان طور که می دانید لازمه یک کاشت عالی و بدون نقص انجام مانیکور قبل از انجام هر کار دیگری است به همین دلیل نیپر ناخن یکی از وسایل مهم کاشت ناخن محسوب می شود. نیپر ناخن ابزار کوچکی است که برای کوتاه کردن یا بریدن کوتیکول های ناخن دست یا پا استفاده می شود. نیپرهای ناخن معمولاً از فلزی بادوام مانند فولاد ضد زنگ ساخته می شوند. آنها با یک دسته دو شاخه طراحی شده اند که در کف دست قرار می گیرند. در قسمت تیغه نیپر یک صفحه فلزی با لبه های تیز قرار دارد که برای گرفتن و بریدن پوست های اطراف ناخن طراحی شده است.
13- سوهان دستی
گرد و غبار را با استفاده از پد کلینزر و یا برس مخصوص ناخن پاک نمایید و مراقب باشید که تمام ذرات گرد و غبار روی ناخن ها از بین برود و در نهایت مراقب باشید که دستتان با صدف ناخن تماس نداشته باشد، زیرا انگشتان شما روغن های طبیعی را از پوست به ناخن ها منتقل می نماید و باعث می شود مجبور به تکرار مراحل قبل شوید.
کاشت ژل ناخن:
یکی دیگر از به روز ترین روش های کاشت ناخن، کاشت ژل می باشد که با استفاده از مواد گوناگونی نظیر بیلدر ژل و پلی ژل انجام می شود. کاشت ژل ناخن دارای استحکام خوبی می باشد و دوام بالایی دارد. در کاشت ژل ناخن شما نیازی به استفاده از لیکوئید نخواهید داشت و از شر بوی تند آن خلاص می شوید. کاشت ناخن با استفاده از انواع ژل ها آسیبی به بافت ناخن های شما نخواهد زد که این موضوع باعث می شود که ژل های کاشت ناخن محبوبیت زیادی در بین خانم ها ایجاد کنند. ژل های کاشت ناخن نظیر پلی ژل و بیلدر ژل دارای رنگبندی های متنوعی می باشند که این امکان را به شما می دهند رنگ بیس ناخن های خود را با توجه به رنگ پوست و شکل ناخن های خود و همچنین با توجه به سلیقه شخصی انتخاب نمایید.
شما می توانید با کلیک روی لینک مربوطه پست نحوه استفاده از پلی ژل و بیلدر ژل را مطالعه نمایید.
وسایل کاشت ژل ناخن:
1- پلی ژل
پلی ژل یکی از انواع ژل های کاشت ناخن است که می توانید با قلم مو آن را روی ناخن ها بزنید و شکل دلخواه خود را ایجاد نمایید. پلی ژل ضخیم تر از لاک ژل یا بیلدر ژل می باشد. پلی ژل بر خلاف کاشت اکریلیک، با قرار گرفتن در معرض هوا سفت یا خشک نمی شود و لازم است پلی ژل را درون دستگاه UV-LED قرار دهید و صبر کنید تا خشک شود. توجه داشته باشید برای خشک شدن پلی ژل، دستگاه UV-LED حتما باید حالت LOW HEAT MODE داشته باشد در غیر این صورت به ناخن ها آسیب وارد شده و همچنین باعث سوزش دستان شما می شود.
2- بیلدر ژل
برای کاشت ناخن با ژل باید از مواد ژلی مخصوص در لایه سازی سطح ناخن استفاده شود که می توان برخی از آنها را از جمله ژلیش، پلی ژل، بیلدر ژل و… نام برد. در کل این مواد ژلی به ۲ نوع ژل نرم و ژل سخت تقسیم می شوند. بیلدر ژل نوعی ژل سخت می باشد. ژل های سخت همان طور که از نامشان پیداست دارای سختی و استحکام بیشتر نسبت به ژل های نرم هستند. به همین دلیل می توان برای اضافه کردن طول ناخن از آنها استفاده کرد. به دلیل این که بیلدر ژل از نوع ژل های سخت می باشد، کار با این ژل برای ایجاد پوششی سخت با ضخامت مناسب و فرم دلخواه بر روی ناخن می باشد. علاوه بر کاشت ناخن، از بیلدر ژل برای صدف سازی ناخن و همچنین در طراحی ناخن جهت برجسته سازی طراحی نیز استفاده می شود.
3- قلم کاشت ژل
برای کاشت ژل معمولاً نیاز به استفاده از یک قلم استاندارد سایز 4 یا 5 می باشد که برای کاشت ناخن با ژل به طور خاص، طراحی شده است. قلم کاشت ژل با موی مصنوعی ساخته شده است که مانع از جذب ژل ها به موی قلم و هدر رفتن مواد می شود. هم چنین از سر خوردن ژل از روی قلم جلوگیری می کند و از دوام بالایی برخوردار است. برای تمیز کردن این قلم باید از محلول کلینزر استفاده شود.
4- محلول کلینزر
محلول کلینزر یک ماده شیمیایی است که برای حذف نوچی و چسبندگی سطح لاک ژل طراحی شده است. همچنین میتوان از آنها برای تمیز کردن و از بین بردن چربی و رطوبت موجود در صدفه ناخن قبل از استفاده از ژل لاک یا انواع کاشت ناخن استفاده کرد تا مواد چسبندگی بهتری داشته باشد و بهتر روی ناخن ها قرار گیرند. از محلول کلینزر برای تمیز کردن قلم کاشت ژل نیز استفاده می شود.
5- پد کلینزر
برای استفاده از محلول کلینزر لازم است از پد کلینزر استفاده شود. پد های کلینزر بدون پرز بوده و برای از بین بردن نوچی و چسبندگی سطح لاک ژل استفاده می شوند. پد های کلینزر در بسته بندی های مناسب با تعداد بالا در بازار عرضه می شوند.
6- قالب کاشت ناخن
علاوه بر تیپ و فرمر یکی دیگر از ابزار کاشت ژل ناخن، قالب کاشت ناخن می باشد که شامل 10 اندازه مختلف است که از 1 تا 10 برای انتخاب اندازه دقیق متناسب با هر انگشت شماره گذاری می شود. قالب های کاشت ژل ناخن در جعبه هایی طبقه بندی شده و در بازار عرضه میشوند. قالب های کاشت ناخن دارای گیره هایی می باشند که قالب ها را روی ناخن های شما ثابت نگه می دارند که باعث راحتی کار شما خواهد شد. شما عزیزان می توانید با کلیک روی لینک آبی پست مربوط به نحوه کاشت پلی ژل با استفاده از قالب را مطالعه نمایید.
7- دستگاه یو وی ال ای دی(UV-LED)
دستگاه های یو وی ال ای دی ناخن تنوع بسیاری دارند، از دستگاهی با قدرت 6 وات و 6 لامپ تا دستگاه هایی با قدرت 72 وات و 36 لامپ. هر چقدر قدرت دستگاه بالاتر باشد مواد را سریعتر خشک کرده و کیفیت کار بالاتر می باشد. هر چقدر تعداد لامپ بالا باشد دستگاه زوایای بیشتری را پوشش خواهد داد و می توانید مطمئن باشید تمام 5 ناخن در یک مرحله به طور کامل خشک شود. همان طور که گفته شد، انواع ژل ها نظیر ژلیش ناخن، کاشت ناخن با بیلدر ژل و پلی ژل برای خشک شدن به دستگاه UV-LED نیاز دارند و همانند کاشت اکریلیک در هوا خشک نمی شوند. نکته قابل توجه این است که برای خشک شدن پلی ژل و بیلدر ژل باید دستگاه UV-LED دارای حالت LOW HEAT MODE باشد در غیر این صورت ناخن ها و دست های شما دچار سوزش خواهد شد.
ارسال دیدگاه